T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Sincan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Sincan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

Güncelleme Tarihi: 13/12/2018

Orhan İNAN

İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

1959 YILINDA ANKARANIN GÜDÜL KAZASINDA DOĞDUM.İLKOKUL TAHSİLİMİ ANKARA YENİHAYAT İLKOKULUNDA ,ORTAOKULU ANKARA ATATÜRK ORTAOKULUNDA,LİSEYİ ANKARA GAZİ LİSESİNDE VE ÜNİVERSİTEYİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK İDARESİ YÜKSEK OKULUNDA 1983 YILINDA TAMAMLADIM.EVLİ VE 3 ÇOCUK (4 TORUN)SAHİBİYİM.ORTA DERECEDE İNGİLİZCE BİLİRİM.İLK GÖREV YERİM ANKARA BELEDİYE HASTANESİDİR.YAKLAŞIK 4 YIL BELEDİYE BÜNYESİNDE MEMURİYETİMİ DEVAM ETTİRDİM.1989 YILINDA,SAĞLIK BAKANLIĞINDA (ESKİ ADI İLE TRAFİK HASTANESİNDE)NAKLEN ATAMA YOLU İLE GÖREVE BAŞLAMIŞ OLDUM. 34 YILLIK KAMU GÖREVİMİN 29 YILI SAĞLIK BAKANLIĞINA BAĞLI HASTANELERDE MÜDÜR YARDIMCILIĞI VE MÜDÜRLÜK HİZMETLERİNİN İFASI İLE GEÇTİ.ANKARA İLİNDE 10 AYRI HASTANEDE GÖREV YAPTIM.