T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Sincan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Sincan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Facebook Twitter Google Plus Linkedin

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Zülfikar Akelma ve yönetim ekibi hastane Başhekimleri ile düzenlenen toplantıda Başhekimimiz Dt.Hikmet ERTUGAY'a teşekkür belgesi verildi.

Güncelleme Tarihi: 28/06/2021

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Zülfikar Akelma ve yönetim ekibi hastane Başhekimleri ile bir araya geldi.
Açılış konuşmasında, pandeminin ağır yükünü taşıyan hastane çalışmalarımızın gayretinin takdire şayan olduğunu dile getiren Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Zülfikar Akelma, pandemi ile mücadelede bireysel önemlerin ve aşılamanın çok önemli olduğuna dikkat çekti.
Ayrıca toplantıda, Başhekimler ile rutin olarak yeni tip koronavirüs tedbirlerine uygun şekilde düzenlenecek toplantıların planlaması yapıldı.
Toplantı sonunda, İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Zülfikar Akelma tarafından pandemi sürecindeki çalışmalarından dolayı başhekimlerimize teşekkür belgesi verildi.